Til forsiden

Hvem er vi?

Inge Sørensen
Tlf: +45 21 76 10 80 Mail:
Min adresse er:
Magnus Gammelgaard
Tlf: +45 22 28 33 47 Mail:
Min adresse er:OM OS……………………

 

Inge og Magnus er 2 havefolk der udover haveinteressen elsker at rejse og få ny inspiration med hjem til egne haver.

Havekulturen opleves bedst ved at rejse sammen med andre havefolk. Derfor har vi har siden 2015 været medarrangør til en række rejser til henholdsvis Holland og England.

Vi prioriterer at finde haver og parker i høj klasse og sammensætte et program, der indeholder så mange havebesøg som muligt. Når vi er afsted, skal vi virkelig opleve planterne, havekulturen og ikke mindst spændende haveejere med nye idéer. Derfor har vi oftest et tætpakket program for hver dag. Forinden har vi besøgt stederne for at sikre at kvaliteten er i top.

Vi prioriterer ligeledes den personlige kontakt med rejsedeltagerne både før, under og efter rejsens gennemførelse. Kontakt os derfor hvis du har spørgsmål til rejsernes indhold, faciliteter eller andre praktiske forhold, der måske ikke tydeligt fremgår af rejsebeskrivelserne.

Til at udføre den tekniske del af rejserne benytter vi Vikingbus - Rejser der har vist sig at kunne opfylde de ønsker som netop havefolk kan have. Det sikrer også dig en god service og sikkerhed på hele turen.    

Vi håber du vil tage med os på tur!
Opdateret d. 02.01.2023