Til forsiden

Hvem er vi?

Finn Bruun
Haveplanteekspert
Inge Sørensen
Haveentusiast
Magnus Gammelgaard
Haveentusiast

Egons Rejsebureau


Finn, Inge og Magnus er 3 haveentusiaster der i samarbejde med Egon's Rejsebureau fremover vil forsøge at skabe nye spændende rejsearrangementer for dig med haveinteresse. Vi er alle 3 medlemmer af Haveselskabet og elsker at se nye haver og få inspiration til vores egen.

De fleste kender nok Finn Brunn der gennem hele sin tilværelse, har opbygget en enorm viden om planter og i de senere år, især har specialiseret sig i stauder. Dette store kendskab kan vi allesammen få glæde af når Finn viser rundt. Finn har gennem tiden rejst rigtig meget og i særdeleshed i Holland og i England. Det får vi glæde af når Finn er med på turen ............ . Du kan besøge Finn og Annestines planteskole på adressen http://www.annestinestauder.dk/
Eller du kan maile til Finn på adresen

Inge og Magnus er havefolk som nyder at tilbringe tiden derude mellem planterne. Vi støder ofte på hinanden ved et af de mange forskellige havearrangementer rundt omkring i landet. Vi vil helst beskæftige os med vores hovedinteresse nemlig haverne og planterne og derfor har vi indgået et samarbejde med Egons rejsebureau. Dette sikrer at den tekniske del af rejserne foretages af topprofessionelle folk.

Vi håber du vil tage med os på tur!Opdateret d. 16.8.2015